Tüyap Anufood 2016
Bunları Biliyor musunuz?

PİRİNCİN FAYDALARI

  • Antioksidan düzeylerinin artırılması için daha fazla pirinç tüketmek gerekmektedir.
  • Gluten içerdiği için çölyak hastaları rahatlıkla kullanabilir. Ekmeğin içerdiği glütenden ötürü alerji çekenler için pirinç ilk seçenek nişastalı besini oluşturur.
  • Sporcuların artan karbonhidrat gereksinimi için iyi bir kaynaktır.
yaylabakliyat

Daha fazla bilgi için tıklayınız

Bunları Biliyor musunuz?
×
Hakkımızda

Etkinlikler

Tüyap Anufood 2016
Tüyap Anufood 2016

Tüyap Anufood 2016

Anufood Eurasia fuarında ürünlerini sergileyen firmamız katılımcılar tarafından büyük beğeni almıştır. Katılımcılar geniş ürün gamımız, ürünlerimizin modern tasarımı ve üretim gücümüzü görme fırsatı bulmuşlardır.