×
GURME
Prinçlerin kraliçesi olarak bilinen basmati pirinç MÖ 400 yıllarında Asya’da üretilmeye başlanmıştır. Ve adı (Sanskritçe’de) “Parfüm, Parfümlü” kelimesinden türetilmiştir.

PİŞİRME YÖNTEMİ

Pilavınızın tane tane ve lezzetli olması için pirincinizi bolca yıkayarak üstündeki nişastalardan arındırın. Ardından yaklaşık yarım saat ılık su da bekletin ve kavurmadan önce suyunu iyice süzerek alın.Böylece pişirme süresi kısalır, pilavınız daha lezzetli ve besleyici olur. Pilavı pişirirken içine bir miktar limon suyu eklerseniz rengi beyazlaşır.

Lezzetli yemek tarifleri için tıklayınız.

LEZZETLİ FİKİRLER

  • Basmati pirinçle lezzetli pilav, tatlı, sebze ve etli yemekler hazırlayabilirsiniz.
  • Lütfen rutubetsiz, güneş almayan serin bir yerde, mümkünse bez torbada saklayınız.
  • Ürünlerimiz özenle seçilerek YAYLA Tesislerinde el değmeden paketlenmiştir.

BASMATİ PİRİNCİN TARİHÇESİ

Prinçlerin kraliçesi olarak bilinen basmati pirinç MÖ 400 yıllarında Asya’da üretilmeye başlanmıştır. Ve adı (Sanskritçe’de) “Parfüm, Parfümlü” kelimesinden türetilmiştir.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı
  • ŞEKER 1% / 1.0g
  • TOPLAM YAĞ 7% / 4.2g
  • DOYMUŞ YAĞ 5% / 0.9g
  • TUZ 0% / 0g

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da
  • Yağ / 1.6 g
  • Doymuş Yağ / 0.2 g
  • Karbonhidrat / 63 g
  • Şeker / 0.1 g
  • Lif / 30 g
  • Protein / 10 g
  • Tuz / < 0.1 g
  • Tiamin (Vit.B1) / 0.1 mg
  • Niasin (Vit.B3) 1.6 mg
  • Fosfor (P) 115 mg

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU