×
GURME
Börülcenin anavatanı Güney Asya ve bilhassa Hindistan, Afrika’dır. Börülce, Afrika’dan İspanyollar tarafından Avrupa’ya taşınmıştır. Amerika’ya geçişi 1700 yıllarına rastlar.

PİŞİRME YÖNTEMİ

Börülcenin pişme süresini kısaltmak, besin değerini artırmak ve gaz yapıcı bileşenleri uzaklaştırmak için ıslatılması gerekir. Soğuk suda bolca yıkadıktan sonra en az 8 saat ıslatınız.

Lezzetli yemek tarifleri için tıklayınız.

LEZZETLİ FİKİRLER

  • Börülceyi salatalarda kullanabilirsiniz.
  • Düdüklü tencerede tuz eklemeden kısa sürede haşlamanızı öneririz.

BÖRÜLCE TARİHÇESİ

Börülcenin anavatanı Güney Asya ve bilhassa Hindistan, Afrika’dır. Börülcenin, Afrika’da Nigritic’lerin bir kabilesi olan Mande’ler tarafından kültüre alındığı bir gerçektir. Ayrıca börülce bugün bile Afrika’nın bir çok ülkesinde yetiştirilmektedir. Börülce, Afrika’dan İspanyollar tarafından Avrupa’ya taşınmıştır. Amerika’ya geçişi 1700 yıllarına rastlar.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı
  • ŞEKER 1% / 1.0g
  • TOPLAM YAĞ 7% / 4.2g
  • DOYMUŞ YAĞ 5% / 0.9g
  • TUZ 0% / 0g

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da
  • Yağ / 0.9 g
  • Doymuş Yağ / 0.2 g
  • Karbonhidrat / 77.4 g
  • Şeker / 0.1g
  • Lif /0.3 g
  • Protein / 9.8 g
  • Tuz / < 0.1 g
  • Tiamin (Vit.B1) / 0.1 mg
  • Demir (Fe)2.4 mg
  • Potasyum (K) 123 mg

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU