×
GURME
Yüzyıllar arasında Çin’de ekimi yapılan karabuğday Orta Asya, Tibet ve oradan Orta Doğuya yayıldı.

PİŞİRME YÖNTEMİ

Tüketilmeden önce doğru şekilde pişirilmelidir. Akan suyun altında yıkayarak toprak veya kirlerden arındırın. Suyla yıkadıktan sonra bire iki oranında karabuğday ve su ekleyerek kaynatın, kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin.

Lezzetli yemek tarifleri için tıklayınız.

LEZZETLİ FİKİRLER

  • Pirinç ve bulgur yerine salatalarda ve yemeklerde kullanılabilir.
  • Ununu ekmek, makarna, tarhanaya ekleyerek besin değerini arttırabilirsiniz.
  • Lütfen rutubetsiz, güneş almayan serin bir yerde, mümkünse bez torbada saklayınız.

KARABUĞDAY'IN TARİHÇESİ

Buğday gibi bir tahıl değildir, meyve çekirdeğidir. Ay çekirdeği gibi dışı sert bir kabuğu vardır ve içindeki tohumunu korur. M.Ö 5. Ve 3. Yüzyıllar arasında Çin’de ekimi yapılan karabuğday Orta Asya, Tibet ve oradan Orta Doğuya yayıldı.

Daha sonraları Avrupa, Avustralya, Güney Amerika ve sonunda Kanada’da popüler oldu.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı
  • ŞEKER 1% / 0.1g
  • TOPLAM YAĞ 1% / 0.4g
  • DOYMUŞ YAĞ 1% / 0.1g
  • TUZ 0% / 0g

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da
  • Yağ / 1.6 g
  • Doymuş Yağ / 0.2 g
  • Karbonhidrat / 77.6 g
  • Şeker / 0.1 g
  • Lif / 0.9 g
  • Protein / 7.9 g
  • Tuz / < 0.1 g
  • Tiamin (Vit.B1) / 0.1 mg
  • Niasin (Vit.B3) 1.6 mg
  • Fosfor (P) 115 mg

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU