×
GURME

PİŞİRME YÖNTEMİ

Pişirmeden önce yaklaşık 6-8 saat arası soğuk suda bekletilmesi hem pişme süresini kısaltır hem de sindirimini arttırır. Suda bekletme veya pişirme sırasında tuz eklemeyin. Tuz serleştirerek pişmesini geciktirir. Yumuşadıktan sonra tuz eklemek en iyisidir.

3 su bardağı maş fasulyesi 40-45 dk arasında pişer. Düdüklü tencerede pişme süresi 15-20 dakikaya düşer. Maş fasulyesiyle çorba, köfte ve piyaz hazırlanabilir. Pilavlarda ve salatalarda kullanabilir. Aynı zamanda maş fasulyesini çimlendirerek besin değerini arttırabilirsiniz.

Lezzetli yemek tarifleri için tıklayınız.

LEZZETLİ FİKİRLER

  • Maş Fasulyesi çorba, pilav, piyaz ve salatalarda kullanılabilir.
  • Maş Fasulyesini çimlendirerek besin değerini arttırabilirsiniz
  • Lütfen rutubetsiz, güneş almayan serin bir yerde, mümkünse bez torbada saklayınız.
  • Ürünlerimiz özenle seçilerek YAYLA Tesislerinde el değmeden paketlenmiştir.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı
  • ŞEKER 1% / 0.6g
  • TOPLAM YAĞ 1% / 0.6g
  • DOYMUŞ YAĞ 1% / 0.2g
  • TUZ 2% / 0.1g

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da
  • Yağ / 1.2 g
  • Doymuş Yağ / 0.3 g
  • Karbonhidrat / 58 g
  • Şeker / 1.2 g
  • Lif / 22.5 g
  • Protein / 25 g
  • Tuz / < 0.2 g
  • Tiamin (Vit.B1) / 0.6 mg
  • Magmezuıö(Vit.B3) 189 mg
  • Demir (Fe) 6.4 mg

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU