×

Anavatanı Verimli Hilal (Türkiye, Suriye, İran, Irak, Lübnan, Filistin ve İsrail) olan bulgur, M.Ö. 1000-900'lü yıllardan beri buğdayın kaynatılıp kurutularak tüketilen halidir.

LEZZETLİ FİKİRLER

PİŞİRME ÖNERİSİ: Tencere içerisine yıkanmış aşurelik buğday ve üzerine 2 parmak genişliği ölçüsünü geçecek miktarda soğuk su konulacak ve tencerenin kapağı kapatılacak. Tencerede buğdayın ıslanması için en az 8 saat bekletilecek ve süre bitiminde süzülecek.

Doğru pişirme yöntemi için tıklayınız

Bunları Biliyor musunuz ?

  • Yeşil mercimek piştikten sonra dağılmaz, formunu korur bu nedenle salatalar için çok uygundur.
  • Yeşil mercimekle besleyici ve lezzetli salatalar, çorba, kek, ekmek, pilav, püre hazırlayabilirsiniz.
  • Mercimekli bulgur pilavı çok lezzetli ve besleyicidir.

PAKET SEÇENEKLERİ

500

G

1

KG

2

KG

4

KG

5

KG

10

KG

25

KG

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU