×
GURME
Yüksek Antosiyanin Mineral Kaynağı
Yüksek Lif Düşük Yağ
B Grubu
Vitaminler
Yüksek Fosfor
Yüksek Antioksidan Demir Kaynağı
Yüksek Mineral Düşük Glisemik İndeks

En sağlıklı, lezzetli ve doğal ürünleri Sizin için tek pakette topladık!

dengeli protein

PİŞİRME YÖNTEMİ

Bulgura daha koyu renkli olan siyez bulguru 1:2 oranında su ekleyerek pişirebilirsiniz. Bulgura göre biraz daha geç pişer.

Lezzetli yemek tarifleri için tıklayınız.

LEZZETLİ FİKİRLER

  • Bulgur pilavı yapımında kullanıldığı gibi dolma içlerinde, çorbalarda ve haşlayarak salatalarınızda kullanabilirsiniz.
  • Glisemik indeks düşüktür.
  • Prebiotik özelliğine sahiptir.
  • Sahip olduğu lutein sayesine göz sağlığını destekler.

SİYEZ BULGUR TARİHÇESİ

Kastamonu da yetiştirilen siyez buğdayı, 14 kromozom sayısıyla genetik olarak dünyadaki ilk buğday çeşidi olarak biliniyor. Geçmişi yaklaşık 10 bin yıl öncesine dayanan ve dağlık arazilerde yetiştirilen siyez buğdayı, günümüz buğdayının atası kabul ediliyor.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı

1 Porsiyon (60g) ürünün günlük karşılama miktarı
  • ŞEKER 1% / 0.8g
  • TOPLAM YAĞ 2% / 1.4g
  • DOYMUŞ YAĞ 1% / 0.2g
  • TUZ 0% / 0g

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da

Enerji ve besin öğeleri 100gr’da
  • Yağ / 2.3 g
  • Doymuş Yağ / 0.4 g
  • Karbonhidrat / 77 g
  • Şeker / 1.4 g
  • Lif / 13 g
  • Protein / 10 g
  • Tuz / < 0.1 g
  • Tiamin (Vit.B1) / 0.4 mg
  • Demir (Fe) 5.2 mg
  • Potasyum (K) 440 mg

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi BRC, IFS, ISO 9001 ve ISO 22000 kalite belgelerimiz ile ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

En kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU