×
NOHUTLU PATLICANLI BULGUR PİLAVI NOHUTLU PATLICANLI BULGUR PİLAVI

Porsiyon: 6 kişilik

  • 2 adet patlıcan, alacalı soyulmuş, küp doğranmış
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 3 çorba kaşığı tereyağı
MANTARLI SİYAH PİRİNÇ PİLAVI MANTARLI SİYAH PİRİNÇ PİLAVI

Porsiyon: 4 kişilik

  • 1 su bardağı siyah pirinç
  • 4-5 su bardağı su
  • 1 adet orta boy kırmızı soğan, soyulmuş, jülyen doğranmı...
ANANASLI BADEMLİ PİLAV ANANASLI BADEMLİ PİLAV

Porsiyon: 4 kişilik

  • 1 su bardağı yasemin pirinç
  • 2 su bardağı su
  • 2 adet havuç, küp doğranmış
  • 1/2 su bardağı çiğ b...
Kırmızı Fasulyeli Kek Kırmızı Fasulyeli Kek

Malzemeler
-420 g pişmiş ve süzülmüş Yayla Kırmızı Fasulye
-1 çorba kaşığı siyah granül kahve
-2 çorba kaşığı vanilya içi
-5 yumurt...

SUŞİ SUŞİ

Malzemeler

  • 1 su bardağı Suşi pirinci
  • 4 su bardağı su
  • ½ yemek kaşığı tuz
  • ¼ su bardağı pirinç sir...
RİSOTTO PİRİNÇ PİLAVI RİSOTTO PİRİNÇ PİLAVI

Malzemeler

  • 250 gram Risotto (Arborio)  pirinci
  • 750 gr tavuk suyu
  • 2 kaşık zeytin yağı
  • Yarım...
SİYAH FASULYE BROWNİ SİYAH FASULYE BROWNİ

Malzemeler

  • 425 gr pişmiş ve süzülmüş siyah fasulye
  • 3 büyük yumurta
  • 3 çorba kaşığı sıvı yağ
  • ¾ su...
MAŞ ÇORBASI MAŞ ÇORBASI

Malzemeler

  • 1,5 su bardağı maş
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 3 orta boy kuru soğan
  • 1 tane kurutulmuş veya...
KİNOA SALATASI KİNOA SALATASI

Malzemeler 

  • 1 çay bardağı kinoa
  • 1.5 su bardağı su
  • 4-5 çeri domates
  • 1 tane salatalık
KİNOALI LAZANYA KİNOALI LAZANYA

Malzemeler

  • 2 bardak su
  • 1 bardak kinoa
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 orta boy soğan
  • Yarım ...
KETEN TOHUMLU GRANOLA BAR KETEN TOHUMLU GRANOLA BAR

Malzemeler

  • Yarım çay bardağı ‘Yayla Keten Tohumu’
  • 1 su bardağı yulaf gevreği
  • 2 adet muz
  • 4 yemek...
KEPEKLİ PİRİNÇ PİLAVI KEPEKLİ PİRİNÇ PİLAVI

Malzemeler:

  • 1 su bardağı kepekli pirinç (200 gr)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ  (45 ml)
  • 1 çorba kaşığ...
ISPANAKLI KARABUĞDAY YEMEĞİ TARİFİ ISPANAKLI KARABUĞDAY YEMEĞİ TARİFİ

Malzemeler:

  • 500 gr ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı karabuğday (greçka)
  • 1.5 çay bardağı ...
FİRİK KURU DOLMA FİRİK KURU DOLMA

Malzemeler:

  • 5 adet kuru patlıcan
  • 5 adet kuru biber
  • 5 adet kuru kabak
  • 150 g yağlı kıyma
  • 1 su bardağı firi...
CHİA PUDİNGLİ  ÇİLEKLİ CHEESECAKE CHİA PUDİNGLİ ÇİLEKLİ CHEESECAKE

Malzemeler

  • 2 çorba kaşığı Yayla Chia Tohumu
  • 1 su bardağı taze yogurt
  • 2 çorba kaşığı pudra şekeri
BELUGA MERCİMEĞİ ÇORBASI BELUGA MERCİMEĞİ ÇORBASI

Malzemeler

  • 1 su bardağı beluga mercimeği
  • 1-2 kaşık sıvıyağ
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 2 tutam toz ...
AMARANT VE YULAFLI GRONALA BAR AMARANT VE YULAFLI GRONALA BAR

Malzemeler

  • 1 bardak patlamış “Yayla Amarant”
  • 1 çorba kaşığı “Yayla Keten Tohumu”
  • ¼ bardak yulaf
  • ¼ bardak sultana...
SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI

1 adet patlıcan,1 adet kabak, 1 adet kapya biberi doğrandıktan sonra zeytinyağında kızartılır, yağı süzülür ve bekletilir.

1,5 bardak Yayla O...

ETLİ NOHUT YEMEĞİ ETLİ NOHUT YEMEĞİ

320 g Yayla Nohut bir gece önceden sıcak su ile ıslanır ve 8 g kadar tuz atılır. Islanan su dökülür. 

Nohut tekrar sıcak suya koyulur ve...

KIYMALI YEŞİL MERCİMEK KIYMALI YEŞİL MERCİMEK

2 su bardağı Yayla Yeşil Mercimek bol suda yıkandıktan sonra 5 dakika kaynatılır ve süzülür. Başka bir tencereye 4 yemek kaşığı sıvı yağ eklenip, d...

MERCİMEK ÇORBASI MERCİMEK ÇORBASI

1 su bardağı Yayla Kırmızı Mercimek önceden hazırlanmış 3 su bardağı tavuk suyuna konulur. Üzerine 1 adet doğranmış havuç, 1 adet doğranmış kuru so...

ETLİ KURU FASULYE ETLİ KURU FASULYE

250-300 gram et (kemikli tavsiye edilir) daha önceden haşlanır. Tencereden sıvı yağ ve ince ince doğranmış 1 orta boy soğan pembeleşinceye kadar ka...

SEBZELİ BULGUR PİLAVI SEBZELİ BULGUR PİLAVI

60 g dana kuşbaşı et kısık ateşte pişirilir. 40 g taze bezelye, 60 g doğranmış brokoli, 30 g doğranmış havuç, 30 g doğranmış kuru soğan, 50 g terey...

İÇLİ KÖFTE TARİFİ İÇLİ KÖFTE TARİFİ

İÇİ İçin : 

2 adet iri soğan ve maydanoz ince ince kıyılır. 500 g kıyma kavrulur. 3 yemek kaşığı tereyağ, yarım çay bardağı sıvı ...