Malzemeler
-420 g pişmiş ve süzülmüş Yayla Kırmızı Fasulye
-1 çorba kaşığı siyah granül kahve
-2 çorba kaşığı vanilya içi
-5 yumurt...
Malzemeler
Malzemeler
Malzemeler
Malzemeler
Malzemeler
Malzemeler:
Malzemeler:
Malzemeler:
Malzemeler
Malzemeler
Malzemeler
1 adet patlıcan,1 adet kabak, 1 adet kapya biberi doğrandıktan sonra zeytinyağında kızartılır, yağı süzülür ve bekletilir.
1,5 bardak Yayla O...
320 g Yayla Nohut bir gece önceden sıcak su ile ıslanır ve 8 g kadar tuz atılır. Islanan su dökülür.
Nohut tekrar sıcak suya koyulur ve...
2 su bardağı Yayla Yeşil Mercimek bol suda yıkandıktan sonra 5 dakika kaynatılır ve süzülür. Başka bir tencereye 4 yemek kaşığı sıvı yağ eklenip, d...
1 su bardağı Yayla Kırmızı Mercimek önceden hazırlanmış 3 su bardağı tavuk suyuna konulur. Üzerine 1 adet doğranmış havuç, 1 adet doğranmış kuru so...
250-300 gram et (kemikli tavsiye edilir) daha önceden haşlanır. Tencereden sıvı yağ ve ince ince doğranmış 1 orta boy soğan pembeleşinceye kadar ka...
60 g dana kuşbaşı et kısık ateşte pişirilir. 40 g taze bezelye, 60 g doğranmış brokoli, 30 g doğranmış havuç, 30 g doğranmış kuru soğan, 50 g terey...
İÇİ İçin :
2 adet iri soğan ve maydanoz ince ince kıyılır. 500 g kıyma kavrulur. 3 yemek kaşığı tereyağ, yarım çay bardağı sıvı ...