×
CHİA PUDİNGLİ CHİA PUDİNGLİ

Malzemeler

  • 2 çorba kaşığı Yayla Chia Tohumu
  • 1 su bardağı taze yogurt
  • 2 çorba kaşı...
BELUGA MERCİMEĞİ ÇORBASI BELUGA MERCİMEĞİ ÇORBASI

Malzemeler

  • 1 su bardağı beluga mercimeği
  • 1-2 kaşık sıvıyağ
  • 1 soğan
  • 1 havu...
AMARANT VE YULAFLI GRONALA BAR AMARANT VE YULAFLI GRONALA BAR

Malzemeler

  • 1 bardak patlamış “Yayla Amarant”
  • 1 çorba kaşığı “Yayla Keten Tohumu”
  • ¼ bardak yulaf
  • ¼ bardak sultana...
ETLİ KURU FASULYE ETLİ KURU FASULYE

250-300 gram et (kemikli tavsiye edilir) daha önceden haşlanır. Tencereden sıvı yağ ve ince ince doğranmış 1 orta boy soğan pembeleşinceye kadar ka...