×

Anavatanı Verimli Hilal (Türkiye, Suriye, İran, Irak, Lübnan, Filistin ve İsrail) olan aşurelik buğday, M.Ö. 1000-900'lü yıllardan beri buğdayın kaynatılıp kurutularak tüketilen halidir.

LEZZETLİ FİKİRLER

PİŞİRME ÖNERİSİ: Aşurelik buğday yarı pişmiş bir üründür. Yumuşatmak için az miktarda su yeterlidir. Kaynatılarak haşlanmasına gerek kalmadan, sıcak suyla ıslatarak kolaylıkla yumuşatıp salata ve köftelerde kullanabilirsiniz.

PAKET SEÇENEKLERİ

500

G

1

KG

2

KG

4

KG

5

KG

10

KG

25

KG

SATIŞ EKİBİMİZ HİZMETİNİZDE!

Güçlü satış ekibimiz ve ulusal dağıtım ağımız ile bugün birçok uluslararası ve ulusal markanın ilk tercihiyiz.

Kalitemizi Gıda Güvenliği Yönetimi ve Kalite Yönetimi sertifikalarımızla ispatladığımız gibi geniş ürün yelpazemiz ile uluslararası standartlarda kalite, satış ve dağıtım organizasyonuna sahibiz.

Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarla profesyonel mutfaklar ile buluşturuyoruz.

Talep formumuzu doldurun satış ekibimiz sizinle iletişime geçsin!

TALEP FORMU